100% рециклируема опаковка

Foshan RJ Techtronic Packaging Co., Ltd, водещ производител, разположен в кантон Китай, посветен на доставката на всички видове опаковки на ниска цена, 100% рециклируеми. Ние имаме 18-годишен опит в производството, както персонализиране на 100% рециклируеми опаковки на едро, така и складови 100% рециклируеми опаковки. RJ Techtronic е оборудван с три печатащи машини, три машини за ламиниране и машина за производство на 15 торбички. Предлагат се безплатни мостри от 100% рециклируеми опаковки. Измислените 100% рециклируеми опаковки се използват главно за опаковане на кафе, закуски, замразени храни, ежедневни продукти, химически продукти и др.

В отговор на опазването на околната среда, ние сме най-ранните разработчици и производители на 100% рециклируеми опаковки и компостируеми опаковки в Китай и сме получили международно авторитетни сертификати за рециклиране и компостиране. 100% рециклируеми опаковки имат два вида материал - PE рециклируем и PP рециклируем, и двата могат да бъдат във висока бариера и всички форми на торбичката могат да бъдат направени, включително торбичка за чучур, торба с плоско дъно и странична торба с дръжки.
 
През изминалите 14 години нашите производствени линии за производство на 100% рециклируеми опаковки се увеличиха до три производствени линии от една, а служителите ни се увеличиха до 150 от 15, можем да управляваме машината, за да направим 100% рециклируеми опаковки за 24 дни. Нашата фабрика има площ от над 30 000 квадратни метра, сега нашата фабрика е оборудвана с три комплекта 10-цветна високоскоростна печатна машина, една цифрова печатна машина HP, 3 високоскоростни машини за ламиниране, включително машина за ламиниране без разтворители, 4 машини за рязане и 15 комплекта мултифункционални машини за изработка на торби/торби. Годишният производствен капацитет надхвърли 3000 тона, а годишните продажби на нашата компания се увеличават с поне 20% всяка година, което е чудо в опаковъчната индустрия. От първоначалните годишни продажби от по-малко от 1,6 милиона щатски долара до настоящите 20 милиона щатски долара, ние се превърнахме в един от водещите доставчици в производството на 100% рециклируеми опаковки в Китай. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас за 100% рециклируеми опаковки, надяваме се, че можем да спечелим двойна печалба.
Нашите най-нови продавани чанти за дигитален печат имат високо качество и правят популярни сред хората, които искат да получат напреднали и модни стоки. ние също имаме на склад продукти, които са персонализирани и изискани. Можете да бъдете сигурни, че ще закупите евтин продукт от нас. Топло добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надявам се, че можем да спечелим двойна печалба.


Купете 100% рециклируема опаковка от нашата фабрика Rijing Techtronic, която е един от водещите производители и доставчици на 100% рециклируема опаковка в Китай. Нашите продукти имат собствена марка и имат CE и FDA сертификат. Ако искате да получите продукти на ниска цена с най-нови, екологични, можете да едро и на едро. Нашите продукти не само предоставят безплатна проба, но също така предоставят ценови листи и котировки. Ако искам да продавам на едро, каква цена ще ми дадете? Ако вашето количество на едро е голямо, ние можем да ви предоставим евтина цена. Нашите най-нови продавани продукти имат високо качество и правят популярни сред хората, които искат да получат напреднали и модни стоки. ние също имаме на склад продукти, които са персонализирани и изискани. Можете да бъдете сигурни, че ще закупите евтин продукт от нас. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се, че можем да спечелим двойна печалба.