Антистатична торбичка

Foshan Rijing (RJ) Techtronic Packaging Materials Co., Ltd. е създадена през 2003 г. Ние сме ангажирани с доставчика на антистатични торбички в продължение на 18 години. Ние сме производител и доставчик на антистатични чанти, специализирани в производството на гъвкави опаковки като антистатични чанти. Създадохме отдел за изследвания и разработки през 2013 г. и разполагаме със собствена лаборатория. Foshan Rijing Technology Packaging Materials Co., Ltd. е колекция от персонализирани антистатични торбички за консултации, дизайн, персонализиране, продажби и обслужване в едно от предприятията за производство на пластмасови гъвкави опаковки. Като персонализирана фабрика за антистатични торбички, нашите продукти се използват широко в хранителната, фармацевтичната, химическата и други индустрии, с глобално присъствие.

Обикновено обикновените найлонови торбички, които използваме, обикновено са изработени от изолационни материали, а чантите, съдържащи чувствителни устройства, са изработени от антистатични материали по дизайн, обикновено наричани антистатични торби, също могат да се нарекат антистатични торби за екраниране, сребристо сиви прозрачна антистатична торбичка, антистатична торбичка с влагоустойчива. Антистатичната торбичка е изработена от композитен продукт, широко използван във всички видове печатни платки, компютърни мейнфрейм платки, звукови карти, графични карти, мрежови карти и опаковки на високотехнологични електронни продукти, чувствителни към електростатично напрежение. Опаковъчният материал за антистатични торби е изработен от многослойни материали чрез композитно покритие, вътрешният слой е топлинно запечатващ слой, якостта на запечатване е два пъти по-висока от общата якост на запечатване на материала; Средният слой е механичен слой с висока якост с отлична механична функция. Външният слой е проводим. Материалът е съвместим със свързаните химически продукти, има добра производителност и няма да реагира с опаковката по време на процеса на опаковане и съхранение, така че може да се използва директно за контактно опаковане на свързани продукти.

Нашите антистатични торби се произвеждат с уникални размери, цветове, за да отговорят на уникалните нужди на вашите продукти. След продажбата ще продължим да проследяваме качествената обратна връзка. Нашата антистатична торбичка се изнася в цял свят, включително САЩ, Европа и Австралия. Ние също така получихме BRC сертификати, ISO сертификати и сертификати за компостиране. Нашата фабрика разполага с група от управленски и технически персонал с дългогодишен опит в печата с антистатичен калъф, както и група от инспекционен персонал, за да гарантира, че анти- Произведените static Pouch имат отлично качество и отговарят на изискванията на клиентите. Предлагат се проба без антистатична торбичка.


Купете Антистатична торбичка от нашата фабрика Rijing Techtronic, която е един от водещите производители и доставчици на Антистатична торбичка в Китай. Нашите продукти имат собствена марка и имат CE и FDA сертификат. Ако искате да получите продукти на ниска цена с най-нови, екологични, можете да едро и на едро. Нашите продукти не само предоставят безплатна проба, но също така предоставят ценови листи и котировки. Ако искам да продавам на едро, каква цена ще ми дадете? Ако вашето количество на едро е голямо, ние можем да ви предоставим евтина цена. Нашите най-нови продавани продукти имат високо качество и правят популярни сред хората, които искат да получат напреднали и модни стоки. ние също имаме на склад продукти, които са персонализирани и изискани. Можете да бъдете сигурни, че ще закупите евтин продукт от нас. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се, че можем да спечелим двойна печалба.