Компостируема гъвкава опаковка

Foshan RJ Techtronic Packaging Co., Ltd, водещ производител, разположен в кантон Китай, посветен на доставката на всички видове компостируеми гъвкави опаковки на добра цена. Ние произвеждаме както персонализирани компостируеми гъвкави опаковки, така и компостируеми гъвкави опаковки. RJ Techtronic е оборудван с три печатащи машини, три машини за ламиниране и машина за производство на 15 торбички. Предлагат се безплатни мостри от компостируеми гъвкави опаковки. Екологични компостируеми гъвкави опаковки се използват за опаковане на кафе, закуски, замразени храни, ежедневни продукти, химически продукти и т.н. Ние сме една от най-ранните фабрики, получаващи официалния сертификат за компостиране на ламинирани и предварително направени компостируеми гъвкави опаковъчни торбички.

В отговор на опазването на околната среда, ние сме най-ранните разработчици и производители на компостируеми гъвкави опаковки в Китай и сме получили международно авторитетни сертификати за рециклиране и компостиране. Структурата на компостируемите гъвкави опаковки обикновено е (по-висока бариера) kraft/PLA, PLA/PLA, PLA/KRAFT/PLA, NK/NKE, можем да изберем да използваме високо бариерен материал и всички форми на торбата могат да бъдат направени, включително плоски долна чанта и странична торбичка и торбичка за изправяне.
 
Ние имаме 14 години богат опит в предоставянето на професионални решения за опаковане и топло посрещане за закупуване на компостируеми гъвкави опаковки от нашата фабрика - Rijing Techtronic. Нашите най-нови продавани продукти имат високо качество и правят популярни сред хората, които искат да получат напреднали и модни стоки. Също така имаме на склад продукти, които са персонализирани и изискани. Налични са безплатни мостри и MOQ ще бъде нисък като 500 бр., 90% от нашите продукти се изнасят за САЩ, Канада, Австралия и Европа и има пълна инспекция за всички тези продукти за компостируеми гъвкави опаковки.Купете Компостируема гъвкава опаковка от нашата фабрика Rijing Techtronic, която е един от водещите производители и доставчици на Компостируема гъвкава опаковка в Китай. Нашите продукти имат собствена марка и имат CE и FDA сертификат. Ако искате да получите продукти на ниска цена с най-нови, екологични, можете да едро и на едро. Нашите продукти не само предоставят безплатна проба, но също така предоставят ценови листи и котировки. Ако искам да продавам на едро, каква цена ще ми дадете? Ако вашето количество на едро е голямо, ние можем да ви предоставим евтина цена. Нашите най-нови продавани продукти имат високо качество и правят популярни сред хората, които искат да получат напреднали и модни стоки. ние също имаме на склад продукти, които са персонализирани и изискани. Можете да бъдете сигурни, че ще закупите евтин продукт от нас. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се, че можем да спечелим двойна печалба.