Дигитален печатен калъф

Foshan RJ Techtronic Packaging Co., Ltd, водещ доставчик, разположен в кантон Китай, посветен на доставката на всички видове цифрови печатни торбички на ниска цена. Ние сме специализирани в производството както за персонализиране на дигитална печатна торбичка на едро, така и за наличност igital печатна торбичка. Разполагаме с машина за цифров печат на HP, която може да произвежда най-новата цифрова отпечатана торбичка с MOQ 1000 бр. Предлагат се безплатни мостри на цифрови печатни торбички. Fancy Digital Printed Pouch се използва главно за опаковане на кафе, закуски, замразени храни, ежедневни продукти, химически продукти и др.

Цифровият печат дава нова дефиниция на печата, а печатният процес на дигиталния печат дава възможност за последователно завършване на дизайна, писането, разделянето на цветовете, изработването на плочи, печата, подвързване или опаковане, което не само съкращава времето, но и спестява много разходи и разходи за работна сила. Цифровият печат се използва най-добре за артикули, които изискват голямо количество детайли и по-малки количества поръчки. Дигиталните отпечатани торбички и ролки за цифров печат могат да бъдат направени в различни размери и типове торби, като торбичка за изправяне, торбичка с плоско дъно, торбичка с клинове и плоска торбичка. Времето за производство на торбички за дигитален печат е по-кратко, тъй като времето за работа е съкратено. Печатът за торбичка за цифров печат може да бъде върху пластмаса като PET, PE, NY, BOPP и крафт хартия.
 
Материалите, които използвахме за направата на дигитална печатна торбичка, са одобрени от FDA и ЕС, а нашата фабрика е получила BRC и ISO сертификат.

Купете Дигитален печатен калъф от нашата фабрика Rijing Techtronic, която е един от водещите производители и доставчици на Дигитален печатен калъф в Китай. Нашите продукти имат собствена марка и имат CE и FDA сертификат. Ако искате да получите продукти на ниска цена с най-нови, екологични, можете да едро и на едро. Нашите продукти не само предоставят безплатна проба, но също така предоставят ценови листи и котировки. Ако искам да продавам на едро, каква цена ще ми дадете? Ако вашето количество на едро е голямо, ние можем да ви предоставим евтина цена. Нашите най-нови продавани продукти имат високо качество и правят популярни сред хората, които искат да получат напреднали и модни стоки. ние също имаме на склад продукти, които са персонализирани и изискани. Можете да бъдете сигурни, че ще закупите евтин продукт от нас. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се, че можем да спечелим двойна печалба.