Торбичка за клинове

Foshan Rijing Techtronic Packaging Material Co., Ltd., разположена в провинция Гуангдонг, е създадена през 2003 г. Ние сме ангажирани с производството на Gusset Pouch в продължение на 18 години. Ние сме специализирани в производството както за персонализиране на едро на Gusset Pouch, така и на склад Gusset Pouch. RJ Techtronic разполага с четири производствени линии, за да отговори на нуждите за масово производство. Ние също така разполагаме с много професионално оборудване за тестване, като: тестер за опън, тестер за топлинно уплътнение, тестер за коефициент на триене, тестер за компресия, газов хроматограф и тестер за течове, за да гарантираме високото качество на всяка торбичка. Топло добре дошли да изпратите запитване и да купите Gusset Pouch от нас.

Gusset Pouch има отлична самостоятелна позиция за максимално излагане и представяне. За чанта Gusset без цип, който може да се затваря отново, можем да поставим лепяща ламарина върху чантата за ваше удобство. Има ярък и ярък дълбок печат, до 10 цвята. Торбичката с клинове също може да добави цип, който може да се затваря и многократно отваря, с добра бариера, лесно за повтаряне отваряне, без загуба на продукти, широк температурен диапазон на топлинно запечатване, добра композитна якост, не е лесно да се счупи торбата, намаляване загубата на клиенти. Торбичката Gusset има следните предимства: висока степен на бариера, влажността на пермеата на кислородния пермеат е изключително ниска, устойчива на влага, устойчива на обрастване, радиация и корупция, силни механични характеристики, ярък външен вид и практично, нетоксично, безвкусно съответствие с националните стандарти.

През изминалите 14 години нашите производствени линии се увеличиха до три производствени линии от една, а служителите ни се увеличиха до 150 от 15. Нашата фабрика е с площ от над 30 000 квадратни метра. Годишният производствен капацитет надхвърля 3000 тона, с повече от 150 служители. Нашите суровини достигат стандартите на FDA и ЕС. Получихме също BRC, ISO сертификати, всяка торбичка Gusset отговаря на стандарта за качество. 90% от нашите продукти се изнасят в цял свят, включително Съединените щати, Европа и Австралия и т.н. Качеството е най-важното, имаме патрулна проверка по време на производството и пълна проверка, когато производството приключи.

Gusset Pouch е произведен в Китай, всички наши Gusset Pouch имат собствена марка и имат BRC и ISO сертификат, суровините, които използвахме, са одобрени от FDA и ЕС. Ако искате да получите продукти на ниска цена с най-новите, екологични, можете да получите на едро и на едро. Ние не само предоставяме безплатна проба, но също така предоставяме ценови листи и оферти. Ако искам да продавам на едро, каква цена ще ми дадеш? Ако вашето количество на едро е голямо, ние можем да ви предоставим ниска цена. Нашите най-нови продавани продукти имат високо качество и правят популярни сред хората, които искат да получат напреднали и модни стоки. Ние също имаме на склад Gusset Pouch, които са персонализирани и изискани. Можете да бъдете сигурни, че ще закупите евтин продукт от нас. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се, че можем да спечелим двойна печалба.

Купете Торбичка за клинове от нашата фабрика Rijing Techtronic, която е един от водещите производители и доставчици на Торбичка за клинове в Китай. Нашите продукти имат собствена марка и имат CE и FDA сертификат. Ако искате да получите продукти на ниска цена с най-нови, екологични, можете да едро и на едро. Нашите продукти не само предоставят безплатна проба, но също така предоставят ценови листи и котировки. Ако искам да продавам на едро, каква цена ще ми дадете? Ако вашето количество на едро е голямо, ние можем да ви предоставим евтина цена. Нашите най-нови продавани продукти имат високо качество и правят популярни сред хората, които искат да получат напреднали и модни стоки. ние също имаме на склад продукти, които са персонализирани и изискани. Можете да бъдете сигурни, че ще закупите евтин продукт от нас. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се, че можем да спечелим двойна печалба.