Подвижен филм

Foshan Rijing (RJ) Techtronic Packaging Materials Co., Ltd. е създадена през 2008 г. Ние сме ангажирани с доставчика на персонализирано фолио за ролков състав в продължение на 14 години. Ние сме производител и доставчик на фолио за ролков склад на едро. Създадохме отдел за изследвания и разработки през 2013 г. и разполагаме със собствена лаборатория. Foshan Rijing Technology Packaging Materials Co., Ltd. е колекция от персонализирани консултации, проектиране, персонализиране, продажби и обслужване в едно от предприятията за производство на пластмасови гъвкави опаковки. Като фабрика за фолио, нашите продукти се използват широко в хранителната, фармацевтичната, химическата и други индустрии, с глобално присъствие.

Основното предимство на приложението Roll Stock Film в опаковъчната индустрия е спестяването на разходи през целия процес на опаковане. Ролковото фолио се използва в автоматични опаковъчни машини. Не е необходимо предприятията за производство на опаковки да извършват каквито и да е работи по запечатване на ръбове. Само еднократно запечатване на ръбове може да се извърши в предприятията за производство на филми за ролков състав. В резултат на това опаковъчните компании трябва само да извършат операцията за печат, а транспортните разходи са намалени, тъй като се доставят в фолио. С появата на Roll Stock Film, целият процес на пластмасови опаковки е опростен в три стъпки: печат, транспортиране и опаковане, което значително опростява процеса на опаковане и намалява разходите за цялата индустрия. Това е изборът на малка опаковка.

Нашите ролкови филми се произвеждат с уникални размери, цветове, за да отговорят на уникалните нужди на вашите продукти. След продажбата ще продължим да проследяваме качествената обратна връзка. Нашите филми за подвижен състав се изнасят в цял свят, включително Съединените щати, Европа и Австралия. Получихме също BRC сертификати, ISO сертификати и сертификати за компостиране. Нашата фабрика разполага с група от управленски и технически персонал с дългогодишен опит в печата с фолио за подвижен състав, както и група от инспекционен персонал, за да гарантира, че произведеното ролково фолио има отлично качество и отговаря на изискванията на клиентите. Налична е безплатна проба за ролков филм.

Купете ролково фолио от нашата фабрика Rijing Techtronic, която е един от водещите производители и доставчици на ролкови фолиа в Китай. Използваните суровини са одобрени от FDA и ЕС, а нашата компания е получила ISO и BRC сертификати. Нашите най-нови продавани продукти имат превъзходно качество и правят популярни сред хората, които искат да получат напреднали и модни стоки. Също така имаме на склад продукти, които са персонализирани и изискани. Можете да бъдете сигурни, че ще закупите евтин продукт от нас. Очакваме с нетърпение да установим дълъг бизнес с вас.Купете Подвижен филм от нашата фабрика Rijing Techtronic, която е един от водещите производители и доставчици на Подвижен филм в Китай. Нашите продукти имат собствена марка и имат CE и FDA сертификат. Ако искате да получите продукти на ниска цена с най-нови, екологични, можете да едро и на едро. Нашите продукти не само предоставят безплатна проба, но също така предоставят ценови листи и котировки. Ако искам да продавам на едро, каква цена ще ми дадете? Ако вашето количество на едро е голямо, ние можем да ви предоставим евтина цена. Нашите най-нови продавани продукти имат високо качество и правят популярни сред хората, които искат да получат напреднали и модни стоки. ние също имаме на склад продукти, които са персонализирани и изискани. Можете да бъдете сигурни, че ще закупите евтин продукт от нас. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се, че можем да спечелим двойна печалба.