Торбичка за чучур

Foshan Rijing (RJ) Techtronic Packaging Materials Co., Ltd. е създадена през 2003 г. Ние сме ангажирани с доставчика на персонализирана торбичка за чучур от 18 години. Ние сме производител и доставчик на торбичка за чучур, специализирана в производството на гъвкави опаковки като торбичка за чучур. Създадохме отдел за изследвания и разработки през 2013 г. и разполагаме със собствена лаборатория. Foshan Rijing Technology Packaging Materials Co., Ltd. е колекция от консултации, проектиране, персонализиране, продажби и обслужване в едно от предприятията за производство на пластмасови гъвкави опаковки. Като производител на персонализирани торбички за чучур, нашите продукти се използват широко в хранителната, фармацевтичната, химическата и други индустрии, с глобално присъствие.

Торбичката за чучур е опакована на самостоятелна основа със строги сламки и въртящи се капаци, които могат да стоят сами, спестяват отпечатък и са удобни. Торбичката за чучур е подходяща за различни категории, като соево мляко, желе, напитки, категория храни с конфитюр, като шампоан и други ежедневни нужди. Spout Pouch има персонализиран печат, ясна графична информация, великолепно разгръщане на цветовете, не само може да подобри ефекта на стоките, да привлече вниманието на потребителите, но също така може да подобри оценката на марката. Торбичката за чучур има влагоустойчива, силно уплътнение, отлична устойчивост на натиск, не е напоена и не е лесна за напукване, с удобство, модерен и красив, силна гъвкавост и други предимства. Spout Pouch е обичан от търговския център, прилага се към различни категории опаковки, за всеки да носи бързи и удобни дни, има важен ефект.

Нашите чучури са произведени с уникални размери, цветове и форми, за да отговорят на уникалните нужди на вашите продукти. След продажбата ще продължим да проследяваме качествената обратна връзка. Нашата торбичка за чучур се изнася за цял свят, включително Съединените щати, Европа и Австралия. Получихме също BRC сертификати, ISO сертификати и сертификати за компостиране. Нашата фабрика разполага с група от управленски и технически персонал с дългогодишен опит в печата с торбичка за чучур, както и група от инспекционен персонал, за да се гарантира, че произведената торбичка за чучур има отлично качество и отговаря на изискванията на клиентите. Можем да предоставим безплатна проба за торбичка за чучур.

Купете Торбичка за чучур от нашата фабрика Rijing Techtronic, която е един от водещите производители и доставчици на Торбичка за чучур в Китай. Нашите продукти имат собствена марка и имат CE и FDA сертификат. Ако искате да получите продукти на ниска цена с най-нови, екологични, можете да едро и на едро. Нашите продукти не само предоставят безплатна проба, но също така предоставят ценови листи и котировки. Ако искам да продавам на едро, каква цена ще ми дадете? Ако вашето количество на едро е голямо, ние можем да ви предоставим евтина цена. Нашите най-нови продавани продукти имат високо качество и правят популярни сред хората, които искат да получат напреднали и модни стоки. ние също имаме на склад продукти, които са персонализирани и изискани. Можете да бъдете сигурни, че ще закупите евтин продукт от нас. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се, че можем да спечелим двойна печалба.