Вакуумна торбичка

Foshan Rijing Technology Packaging Materials Co., Ltd. е създадена през 2003 г. Ние сме се ангажирали с производството на складови и персонализирани чанти в продължение на 18 години. Основните продукти се състоят от ролково фолио, чанта с плоско дъно, вакуумна торбичка, торбичка за дръжки, торбичка за реторта, вакуумна торбичка и т.н., над тридесет различни структури от материали за различни цели на опаковане. RJ Techtronic е оборудван с три печатащи машини, три машини за ламиниране и машина за производство на 15 торбички. Налични са безплатни мостри на вакуумна торбичка. Нашата компания се ангажира с различни опаковки като вакуумна торбичка за опаковане на кафе, закуски, замразени храни, ежедневни продукти, химически продукти и др. Създадохме отдел за изследвания и разработки през 2013 г. и имаме собствена лаборатория.

Вакуумната торбичка е един от най-ефективните методи за запазване на храната. Изработени от обикновен ламиниран найлон PE материал или найлон с екструдиран PE материал плоски торбички, запечатани от три страни и оставете едната страна отворена. Вакуумната торбичка е метод за опаковане, който премахва въздуха от опаковката преди запечатването. Вакуумната торбичка може да бъде със или без печат. RJ Pack произвежда вакуумни торбички от десетина години. Подходящата вакуумна торба за опакованите продукти е от съществено значение за гарантиране на срока на годност и съхранение. Ние предлагаме различни вакуумни торбички за замразени кнедли, месни, рибни продукти, за да отговорим на техните огромни изисквания в опаковките на храни.
 
Нашият завод обхваща площ от над 30 000 квадратни метра и е проектиран и построен в съответствие с международните фабрични стандарти за постигане на чиста, здравословна и безопасна среда. Годишният производствен капацитет надхвърля 3000 тона, с повече от 150 служители. Нашите суровини достигат стандартите на FDA и ЕС. Получихме и сертификати BRC, ISO и Smeta. Имаме доклад на SGS за нашата вакуумна торбичка. 90% от нашите продукти се изнасят в цял свят, включително Съединените щати, Европа и Австралия и т.н. Качеството е най-важното, имаме патрулна проверка по време на производството и пълна проверка, когато производството приключи.

Купете Вакуумна торбичка от нашата фабрика Rijing Techtronic, която е един от водещите производители и доставчици на Вакуумна торбичка в Китай. Нашите продукти имат собствена марка и имат CE и FDA сертификат. Ако искате да получите продукти на ниска цена с най-нови, екологични, можете да едро и на едро. Нашите продукти не само предоставят безплатна проба, но също така предоставят ценови листи и котировки. Ако искам да продавам на едро, каква цена ще ми дадете? Ако вашето количество на едро е голямо, ние можем да ви предоставим евтина цена. Нашите най-нови продавани продукти имат високо качество и правят популярни сред хората, които искат да получат напреднали и модни стоки. ние също имаме на склад продукти, които са персонализирани и изискани. Можете да бъдете сигурни, че ще закупите евтин продукт от нас. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се, че можем да спечелим двойна печалба.