121 торбички

121 торбички

121 ”торбичките Retort могат да съхраняват морски дарове, храни за домашни любимци, супи и източници до месо и готови за консумация ястия. Това може да бъде със или без бариера и фолио и може да бъде отпечатано до 10 цвята. Те са лесни за боравене и чудесни за съхранение при стайна температура за сухи храни. Лесно се отварят и лесно се изхвърлят. Ретро торбичките могат да се нагряват с гореща течност до 60 минути при 121 ° С и могат да удрят торбичките Реторта по-ефективно от консервите.

Подробности за продукта

121â „ƒ торбички за ретро

 

121â „ƒ торбички за ретро is a flexible laminated food package that can withstand thermal processing. It has the advantage of offering the shelf stability of metal cans, coupled with the texture and nutrient value associated with frozen foods.

 

RJ pack се гордее, че е един от най-добрите доставчици на опаковки с плоско дъно в света, с богат опит, ние сме професионалисти, за да предоставим решение за опаковане за вас.

 

1. Въведение в продукта

 

121â „ƒ торбички за ретросе счита за най-значителния напредък в опаковането на храните, тъй като металната кутия и има потенциал да се превърне в осъществима алтернатива на металните кутии и стъклени буркани.

Някои различни пластмасови слоеве, използвани в торбичките Retort, които включват;

полиестер (PET) - осигурява гланц и твърд слой, може да бъде отпечатан вътре

найлон (двуориентиран полиамид) - осигурява устойчивост на пробиване

алуминий (Al) - осигурява много тънка, но ефективна газова бариера

хранителен отливен полипропилен (CPP) - използван като уплътняващ слой

 


2. Параметър на продукта (спецификация)

 

Вещ

121â „ƒ торбички за ретро

Размер и дебелина

Персонализирано, от 0.5oz до 30kgs

цветове

До 10 цвята

Материал

PET, NY, CPP, Al2O3 PET, фолио и др.

Контрол на качеството

Екипът за усъвършенствано оборудване и опитен QC ще проверява материалите, полуфабрикатите и готовите продукти стриктно във всяка стъпка преди изпращането

 

3. 121â „ƒ торбички за ретро Feature And Application

 

1). осигуряват гъвкав метод за опаковане на голямо разнообразие от варени храни. Подходящ за всички видове вакуумни машини, бързо вакуумиране и отлично запечатване

2). Налягане-температура: 121 ° за половин час

3). Ретортната торба на RJ е проектирана и разработена за използване при висока температура, пълна с храна, запечатана и термично обработена в пара, котли за гореща вода за постигане на търговска стерилизация.

4). Торбата за кипене може да се използва за продукти като супи и сосове, морски дарове, храни за домашни любимци и готови ястия и др.

 

4.121â „ƒ торбички за ретро Details

 


Обикновено има 3-4 слоя с разкъсване. Често се използват торбичка за изправяне и торба с три странични уплътнения. Може да ври половин час при температура до 121 ° С

 

5.121â „ƒ торбички за ретро Qualification

 

Използваните от нас материали са одобрени от FDA и ЕС, а нашата фабрика е получила сертификат BRC и ISO.

 

6.Deliver,Shipping And Serving of 121â „ƒ торбички за ретро

 

Времето за изпълнение отнема около 20 работни дни, а времето за транспорт се изчислява според различните региони. Всички стоки ще имат пълна проверка преди изпращане.

1). С Express (3-5 работни дни), подходящ за спешно време и малко количество.

2). По море (15-30 дни), подходящ за редовно масово производство.

3). По въздух (5-7 дни), от летище до летище.

 

7. Често задавани въпроси

 

1. Колко време е времето ви за доставка?

I will take 20 - 40 days according to order quantity of 121â „ƒ торбички за ретро

 

2. Какви сертификати имате?

We have BRC, HACCP, SGS And ISO. And we have recyclable and compostable certificates for these environmental 121â „ƒ торбички за ретро as well.

 

3. От колко години е създадена вашата компания?

Нашата компания, създадена през 2003г

 

4 Каква е вашата MOQ

10 000 броя за торбичка и 200 грама за филм

 

5 Имате ли офис в чужбина?

Не, ние сме фабрика в Китай и нямаме офис в чужбина

 

6 Фабрика ли сте и можете ли да предоставите решение за опаковане?

Да, ние сме опитни фабрики, които стоят близо 20 години. Ние имаме богат опит в предоставянето на решение за опаковане на вашите продукти.

 

7 Кои са основните ви продукти?

Нашите продукти включват торбичка за изправяне, торбичка с гърба, торбички с плоско дъно, торбичка с 2/3 странично уплътнение, торбичка за чучури и фолио и др. И имаме богат опит в производството на рециклируеми и подлежащи на компостиране PTC ципове за изправяне с цип.


8. ВидеоГорещи маркери: 121 "торбички за ретортиране, производители, доставчици, фабрика, на склад, безплатна проба, марка, произведено в Китай, Китай, цена, ценова листа, оферта, CE, FDA, търговия на едро, покупка, персонализирани, насипни, евтини, отстъпки, ниски Цена, мода, най-новите, качествени, усъвършенствани, най-новите продажби, модни, екологични

Изпратете запитване

Свързани продукти