126â „ort Ретро торбички

126â „ort Ретро торбички

Високотемпературната торба за реторта може да устои до 135 â (5 275) състояние на реторта, която осигурява много тънка, но ефективна газова бариера. неговият превъзходен срок на годност над 1 година при стайна температура на ретортираните пакетирани храни с много високи бариерни свойства на OTR и WVTR. В допълнение, има много предимства за ретортиране на торбичките, които се отличават с малко тегло, изключително гъвкави характеристики, оптимизиране на пространството на рафтовете и др.

Подробности за продукта

126â „ort Ретро торбички

 

126 "торбички за реторт" е стерилизуема гъвкава торбичка, изработена от тънък, залепен филм, който може да издържи на обработка на продукт вътре до 135 "(275") за 30 - 50 минути. Вероятно е най-познато на обществеността за риба тон в торбичка, един от по-ранните осиновители в индустрията.

 

RJ pack се гордее, че е един от най-добрите доставчици на опаковки с плоско дъно в света, с богат опит, ние сме професионалисти, за да предоставим решение за опаковане за вас.

 

1. Въведение в продукта

 

126â „ort Ретро торбички has been considered the most significant advance in food packaging since the metal can and has the potential to become a feasible alternative to metal cans and glass jars.

Някои различни пластмасови слоеве, използвани в торбичките Retort, които включват;

полиестер (PET) - осигурява гланц и твърд слой, може да бъде отпечатан вътре

найлон (двуориентиран полиамид) - осигурява устойчивост на пробиване

алуминий (Al) - осигурява много тънка, но ефективна газова бариера

хранителен отливен полипропилен (CPP) - използван като уплътняващ слой


 


2. Параметър на продукта (спецификация)

 

Вещ

126 торбички с реплика

Размер и дебелина

Персонализирано, от 0.5oz до 30kgs

цветове

До 10 цвята

Материал

PET, NY, CPP, Al2O3 PET, фолио и др.

Контрол на качеството

Екипът за усъвършенствано оборудване и опитен QC ще проверява материалите, полуфабрикатите и готовите продукти стриктно във всяка стъпка преди изпращането

 

3. 126â „ort Ретро торбички Feature And Application

 


1). Налягане-температура: 130 ° за половин час
2). осигуряват гъвкав метод за опаковане на голямо разнообразие от варени храни. Подходящ за всички видове вакуумни машини, бързо вакуумиране и отлично запечатване

3). След като преминат през машина за ретортиране, храната и опаковката могат да издържат на температури до 250 градуса, което прави това идеалното решение за ястия в микровълнова фурна.

4). Торбичките Retort могат да се използват за продукти като супи и сосове, морски дарове, храни за домашни любимци и готови ястия и др.

 

4.126â € pou торбички за ретро

 Обикновено има 3-4 слоя с разкъсване. Често се използват торбичка за изправяне и торба с три странични уплътнения. Може да ври половин час при температура до 121 ° С

 

5. Квалификация за ретро торбички 126â

 

Използваните от нас материали са одобрени от FDA и ЕС, а нашата фабрика е получила сертификат BRC и ISO.

 

6.Deliver,Shipping And Serving of 126â „ort Ретро торбички

 

Времето за изпълнение отнема около 20 работни дни, а времето за транспорт се изчислява според различните региони. Всички стоки ще имат пълна проверка преди изпращане.

1). С Express (3-5 работни дни), подходящ за спешно време и малко количество.

2). По море (15-30 дни), подходящ за редовно масово производство.

3). По въздух (5-7 дни), от летище до летище.

 

7. Често задавани въпроси

 

1. Колко време е времето ви за доставка?

Ще отнема 20 - 40 дни според количеството на поръчката от 126â € ƒРесторти торбички

 

2. Какви сертификати имате?

Имаме BRC, HACCP, SGS и ISO. И ние имаме рециклируеми и подлежащи на компостиране сертификати и за тези екологични торбички за ретортиране.

 

3. От колко години е създадена вашата компания?

Нашата компания, създадена през 2003г

 

4 Каква е вашата MOQ

10 000 броя за торбичка и 200 грама за филм

 

5 Имате ли офис в чужбина?

Не, ние сме фабрика в Китай и нямаме офис в чужбина

 

6 Фабрика ли сте и можете ли да предоставите решение за опаковане?

Да, ние сме опитни фабрики, които стоят близо 20 години. Ние имаме богат опит в предоставянето на решение за опаковане на вашите продукти.

 

7 Кои са основните ви продукти?

Нашите продукти включват торбичка за изправяне, торбичка с гърба, торбички с плоско дъно, торбичка с 2/3 странично уплътнение, торбичка за чучури и фолио и др. И имаме богат опит в производството на рециклируеми и подлежащи на компостиране PTC ципове за изправяне с цип.


8. ВидеоГорещи маркери: 126 "торбички за ретортиране, производители, доставчици, фабрика, на склад, безплатна проба, марка, произведено в Китай, Китай, цена, ценова листа, оферта, CE, FDA, търговия на едро, покупка, персонализирани, насипни, евтини, отстъпки, ниски Цена, мода, най-новите, качествени, усъвършенствани, най-новите продажби, модни, екологични

Изпратете запитване

Свързани продукти