опаковъчни торбички с висока бариера за рециклиране

опаковъчни торбички с висока бариера за рециклиране

За марки, които търсят рециклируеми опаковки, RJ Pack може да предложи рециклируеми опаковки с висока бариера, които могат да бъдат рециклирани в пунктове за събиране на магазини в много супермаркети и хранителни магазини. С доброто ценово предимство и добро качество, ние изнасяхме в повече от 20 страни, включително Съединените щати, Канада, Германия, Обединеното кралство и др. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

Опаковъчни торбички с висока бариера за рециклиране


Устойчивите опаковки се превърнаха във важна тема. В сравнение с повечето други видове опаковки, гъвкавите опаковки имат по-малко общо въздействие върху околната среда, но недостатъкът на гъвкавите опаковки е, че повечето от тях не са лесни за рециклиране. За марки, които търсят рециклируеми опаковки, RJ Pack може да предложи опаковъчни торбички с висока бариера за рециклиране, които могат да бъдат рециклирани в пунктове за събиране на магазини в много супермаркети и хранителни магазини.


1.Висока бариера за рециклируеми опаковъчни торбички Представяне на продукта


EVOH-PE е нов тип материал, който може да замени PET, PA и BOPP. Може да бъде директно ламиниран с PE, за да се образуват торбички, торби със странични дръжки, торби с плоско дъно. Опаковъчните торбички с висока бариера за рециклиране са изработени от моно PE, който може да бъде 100% рециклиран като LDPE продукт номер 4.

Пакетите за рециклиране с висока бариера, изработени от PE/EVOH-PE, могат ефективно да блокират водата и кислорода и да поддържат съдържанието свежо. След нашия тест, скоростта на предаване на водни пари (g/㎡) е около 2,1, а скоростта на предаване на кислород (g/㎡) е около 2,2.


2. опаковъчни торбички с висока бариера за рециклиране Характеристика и приложение


Осигурява рециклируемост, без да се компрометира издръжливостта или повторното запечатване.

Излъчвайте отличителен външен вид и усещане, което еко-съзнателните потребители разпознават.

Подсилете имиджа на екологично отговорните марки.


3. Рециклируемите опаковки с висока бариера предлагат устойчиви опции за опаковане


Нашето 100% полиетиленово (PE) фолио е напълно рециклируемо и има висока бариера EVOH-PE, за да осигури най-добрата защита на продукта. Подобно на структурата на обикновената торбичка, нашият рециклируем филм с висока бариера е устойчив на кислород и водни пари.


4. Квалификация на опаковъчни торбички с висока бариера за рециклиране


5. Доставяне, доставка и сервиране на рециклируеми опаковъчни торбички с висока бариера


Времето за доставка отнема около 10-20 работни дни, а времето за транспорт се изчислява според различните региони. Всички стоки ще бъдат подложени на пълна проверка преди изпращане.

1). Експресно (3-5 работни дни), подходящо за спешно време и малко количество.

2). По море (15-30 дни), подходящ за редовно масово производство.

3). По въздух (5-7 дни), от летище до летище.

 

6.ЧЗВ


1. Колко време е вашето време за доставка?

Ще взема 20 - 40 дни според количеството на поръчката PP рециклируеми опаковъчни торбички


2. Какви сертификати имате?

Имаме BRC, HACCP, SGS и ISO. И имаме сертификати за PP рециклируеми опаковъчни торбички и торбички за компостиране.


3. Колко години е създадена вашата компания?

Нашата компания, създадена през 2003 г


4 Какъв е вашият MOQ?

10 000 бр за торбичка и 200гр за филм


5 Имате ли офис в чужбина?

Не, ние сме фабрика в Китай и нямаме офис в чужбина


6 Вие сте фабрика и можете ли да предоставите решение за опаковане?

Да, ние сме опитна фабрика, която стои близо 20 години. Имаме богат опит в предоставянето на опаковъчни решения за вашите продукти.


7 Кои са основните ви продукти?

Нашите продукти включват торбичка за изправяне, торбичка с вдлъбнатина, торби с плоско дъно, 2/3 странична торбичка, торбичка за чучур и фолио за руло и др. И ние имаме богат опит в производството на рециклируеми и компостируеми PTC торбички с цип.


8.видео

 Горещи маркери: опаковъчни торбички с висока бариера, рециклируеми, производители, доставчици, фабрика, на склад, безплатна проба, марка, произведени в Китай, Китай, цена, ценова листа, оферта, CE, FDA, търговия на едро, купуване, персонализирани, насипни, евтини, отстъпка, ниски Цена, мода, най-ново, качество, усъвършенствано, най-ново продавано, изискано, екологично

Изпратете запитване

Свързани продукти