Торбичка с чучур за измиване на тяло със сапун шампоан

Торбичка с чучур за измиване на тяло със сапун шампоан

За марки, които търсят гъвкави опаковки, RJ Pack може да предложи торбичка за измиване на тялото със сапунен шампоан. Торбичка с чучур за измиване на тялото със сапунен шампоан може не само да спести вашите разходи за опаковане и транспортни разходи, но също така може да отпечата вашия дизайн директно върху чантата, за да подобрите имиджа на вашата марка. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

Торбичка с чучур за измиване на тялото със сапунен шампоан

 

Сапунът и перилният препарат са важна част от всяко домакинство. Концепцията за санитария е навсякъде, което прави търсенето и продажбата на сапун почти неизбежни. Торбичка за измиване на тялото със сапунен шампоан е най-добрият избор за производител и потребител. Нашите чанти използват множество слоеве от материали, за да направят чантите по-дебели, за да стоят на рафта на пазара. Поради многото слоеве от бариери, сапуните, опаковани в тези торбички, са запечатани, за да ги отделят от въздух, прах или други вредни замърсители, които могат да проникнат.

 

1. Въведение на продукта

 

Торбичка с чучур за измиване на тялото със сапунен шампоан е персонализирана, за да отговаря на личните нужди на нашите клиенти. Изработваме принтирана торбичка за сапунен шампоан за измиване на тялото за всеки наш клиент, съчетавайки дизайна на продукта и фирменото лого на чантата. Това се превърнаха в идентичности, към които компанията може лесно да се позовава в очите на потребителите. Освен това, в зависимост от това дали сапунът е в прахообразна или течна форма, чантата е снабдена със заключване с цип или накрайник и потребителят може да запечата отново торбата, за да улесни използването на продукта.

 

2. Параметър на продукта (спецификация)


Вещ

Квадратно плоско дъно с тенекиена вратовръзка

Размер и дебелина

Персонализирани, от 0,5 унции до 30 кг

цветове

До 10 цвята

Материал

OPP, крафт хартия, VMPET, PE и др. Всички в хранителен клас и в съответствие със стандарта на ЕС и FDA.

Контрол на качеството

Усъвършенствано оборудване и опитен QC екип ще проверява материалите, полуготовите и готови продукти стриктно във всяка стъпка преди изпращане

 

3.Чучур торбичка за сапунен шампоан за измиване на тялото Характеристика и приложение


1). Безопасен хранителен материал (одобрен от FDA и ЕС) и перфектен печат

2). Страхотен за предотвратяване на изтичане, отлична влагоустойчивост

3).Tin Tie в различни цветове

4). Матов/гланц печат

5). Чучурна торбичка за измиване на тялото със сапун шампоан, широко използвана при опаковане на закуски, храна за домашни любимци, кафе, чай, подправки, ориз и др.

 

4. Чучурна торбичка за сапунен шампоан Подробности за измиване на тялотоИма 5 панела - преден, заден, ляв втулка. дясна и долна част

Tin Tie позволява на крайните потребители да затварят отново чантата след всяка употреба.

 

5.Чучур торбичка за сапун шампоан за измиване на тялото КвалификацияМатериалите, които използвахме са одобрени от FDA и ЕС, а нашата фабрика е получила BRC и ISO сертификат.

 

6.Доставяне, доставка и сервиране на торбичка за измиване на тялото със сапунен шампоан

Времето за доставка отнема около 10-20 работни дни, а времето за транспорт се изчислява според различните региони. Всички стоки ще бъдат подложени на пълна проверка преди изпращане.

1). Експресно (3-5 работни дни), подходящо за спешно време и малко количество.

2). По море (15-30 дни), подходящ за редовно масово производство.

3). По въздух (5-7 дни), от летище до летище.

 

7.ЧЗВ

 

1 Колко време е вашето време за доставка?

Ще взема 20 - 40 дни според количеството на поръчката торбичка за чучур за измиване на тялото със сапун шампоан Какви сертификати имате?

Имаме BRC, HACCP, SGS и ISO. И ние имаме рециклируеми и компостируеми сертификати за тези екологични чучури за измиване на тялото със сапунен шампоан.

 

2. Колко години е създадена вашата компания?

Нашата компания, създадена през 2003 г

 

3. Какъв е вашият MOQ

10 000бр за торбичка и 200гр за филм

 

4. Имате ли офис в чужбина?

Не, ние сме фабрика в Китай и нямаме офис в чужбина

 

5. Вие сте фабрика и можете ли да предоставите решение за опаковане?

Да, ние сме опитна фабрика, която стои близо 20 години. Имаме богат опит в предоставянето на опаковъчни решения за вашите продукти.

 

6. Какви са основните ви продукти?

Нашите продукти включват изправена торбичка, торбичка за дръжки, чучурна торбичка за измиване на тялото със сапунен шампоан, 2/3 странична уплътнителна торбичка, чучура и фолио за руло и др. И ние имаме богат опит в производството на рециклируеми и компостируеми гъвкави опаковъчни продукти.


7.видеоГорещи маркери: Торбичка за измиване на тялото със сапун шампоан, производители, доставчици, фабрика, на склад, безплатна проба, марка, произведени в Китай, Китай, цена, ценоразпис, оферта, CE, FDA, търговия на едро, купуване, персонализирани, насипни, евтини, отстъпка , Ниска цена, Мода, Най-ново, Качество, Разширено, Най-ново продавано, Изискано, Екологично

Изпратете запитване

Свързани продукти