Торбичка за изправяне

Foshan RJ Techtronic Packaging Co., Ltd, водещ производител, разположен в кантон Китай, посветен на доставката на всички видове висококачествена торбичка за изправяне. Нашата фабрика разполага с 4 пълни производствени линии за производство на насипни торбички, които могат да се използват за опаковане на кафе, закуски, напитки, бонбони, домакински почистващи препарати, замразени храни, продукти за ежедневна употреба, химически продукти и така нататък. Можем да направим дигитален печат и дълбок печат за отстъпка Stand Up Pouch, MOQ е 1000 бр, Stand Up Pouch е на склад, налични са безплатни мостри.

Нашата торбичка за изправяне беше изнесена в повече от 20 страни, включително САЩ, Канада, Обединеното кралство, Германия, Холандия, Канада, Япония, Южна Корея, Близкия изток, Руанда и така нататък. Имахме доверие от нашите клиенти за високо качество, разумна цена, модерна технология и отлично обслужване. И ние ги разглеждаме като нашата движеща сила да продължим производството на ламинирани пластмасови опаковъчни продукти и опаковъчни материали. Ние имаме 14 години богат опит в предоставянето на професионални решения за опаковане. Добре дошли да изпратите запитване за персонализирана торбичка за изправяне от нас.

Stand Up Pouch е произведен в Китай, всички наши Stand Up Pouch имат собствена марка и имат BRC и ISO сертификат. Ако искате да получите продукти на ниска цена с най-новите, моля не се колебайте да се свържете с нас. Ние не само предоставяме безплатна проба, но и предлагаме добри ценови листи. Също така имаме на склад продукти, които са персонализирани и изискани. Моля, не се колебайте да изпратите запитване.


Купете Торбичка за изправяне от нашата фабрика Rijing Techtronic, която е един от водещите производители и доставчици на Торбичка за изправяне в Китай. Нашите продукти имат собствена марка и имат CE и FDA сертификат. Ако искате да получите продукти на ниска цена с най-нови, екологични, можете да едро и на едро. Нашите продукти не само предоставят безплатна проба, но също така предоставят ценови листи и котировки. Ако искам да продавам на едро, каква цена ще ми дадете? Ако вашето количество на едро е голямо, ние можем да ви предоставим евтина цена. Нашите най-нови продавани продукти имат високо качество и правят популярни сред хората, които искат да получат напреднали и модни стоки. ние също имаме на склад продукти, които са персонализирани и изискани. Можете да бъдете сигурни, че ще закупите евтин продукт от нас. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се, че можем да спечелим двойна печалба.