Изправени торбички за плодове

Изправени торбички за плодове

14-годишен богат опит в предоставянето на опаковъчни торбички в Китай, RJ PACK може да ви достави насипните торбички за плодове. Имаме три производствени линии, за да отговорим на голямото ви търсене. Нашите продукти имат добро ценово предимство и покриват повечето европейски и американски пазари. Надяваме се да бъдете вашият дългосрочен партньор за доставка на торбички за плодове в Китай.

Подробности за продукта

Изправени торбички за плодове


1. Изправени торбички за представяне на плодове

 

Когато избирате превъзходните чанти и торбички на RJ, вие получавате идеалното решение за съхранение, което помага за запазване и удължаване на свежестта и срока на годност на вашите специално формулирани продукти. Нашата първокласна опаковка без захар и консерванти осигурява основна защита за вашите продукти, която е устойчива на пробиване и разкъсване. Вашите продукти трябва да се съхраняват правилно, за да се избегне ненужно излагане на въздух, влажност, влага, вредители и други опасни елементи, които могат да компрометират тяхното качество. Обикновените кутии и тънки торбички, които в момента са на пазара, могат лесно да се разкъсат и обикновено не осигуряват херметично уплътнение след отваряне. Разграничете вашите продукти без захар и консерванти от конкуренцията, като използвате избраната от нас опаковка, за да осигурите херметична защита, така че да запазят първокласна свежест.2. Изправени торбички за плодове Параметър (спецификация)
3. Изправени торбички за плодове Характеристики и приложение

 

AtRJ предлага голямо разнообразие от размери, стилове и цветове, заедно с няколко функционални функции, които ще отговарят на всяка от вашите нужди от опаковки. Изберете удобната функция за повторно затваряне с цип, която е много предпочитана от клиентите и която много контейнери без захар и консерванти на пазара в момента не предлагат. Наличните допълнителни функции включват лесни за използване лепенки за разкъсване, еднопосочни дегазиращи клапани и други. Нашите чанти и торбички осигуряват елегантни, плоски повърхности за поставяне на вашите етикети, брандиране и хранителна информация. Те също така са проектирани да стоят изправени сами, което ги прави лесни за пълнене, по-видими на рафтовете и осигуряват удобно решение за съхранение за вас и вашите клиенти. Използвайте нашите персонализирани услуги за печат и етикети за смел и впечатляващ вид. Нашата професионална опаковка без захар и консерванти ще защити и предлага на пазара вашия продукт, за да се открои на фона на конкуренцията.


 


4. Изправени торбички за подробности за плодове


RJ Pack е част от хранителната индустрия повече от 10 години и имаме линии за производство на торби, предназначени изключително за опаковане на храни. RJ Pack работи в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да гарантира, че е налична най-добре изглеждащата и най-функционална опаковка и сме оборудвани да се справим с всяка от вашите нужди от опаковане. Изправени торбички за плодове е най-популярният тип.5. Изправени торбички за квалификация на плодове

 

Материалите, които използвахме са одобрени от FDA и ЕС, а нашата фабрика е получила BRC и ISO сертификат.6. Доставяне, доставка и сервиране на изправени торбички за плодове

 

Времето за доставка отнема около 10-20 работни дни, а времето за транспорт се изчислява според различните региони. Всички стоки ще бъдат подложени на пълна проверка преди изпращане.

1). Експресно (3-5 работни дни), подходящо за спешно време и малко количество.

2). По море (15-30 дни), подходящ за редовно масово производство.

3). По въздух (5-7 дни), от летище до летище.

 

 

 

 

7.ЧЗВ

 

1. Колко време е вашето време за доставка?

Ще взема 20 - 40 дни в зависимост от количеството на поръчката Изправени торбички за плодове

 

2. Какви сертификати имате?

Имаме BRC, HACCP, SGS и ISO. И ние имаме сертификати за рециклиране и компостиране за тези екологични торбички за плодове.


3. Колко години е създадена вашата компания?

Нашата компания, създадена през 2003 г

 

4. Какъв е вашият MOQ

10 000 бр за торбичка и 200гр за филм

 

5. Имате ли офис в чужбина?

Не, ние сме фабрика в Китай и нямаме офис в чужбина

 

6. Вие сте фабрика и можете ли да предоставите решение за опаковане?

Да, ние сме опитна фабрика, която стои близо 20 години. Имаме богат опит в предоставянето на опаковъчни решения за вашите продукти.

 

7. Какви са основните ви продукти?

Нашите продукти включват торбичка за изправяне, торбичка с вдлъбнатина, торби с плоско дъно, 2/3 странична торбичка, торбичка за чучур и фолио за руло и др. И ние имаме богат опит в производството на рециклируеми и компостируеми PTC торбички с цип.

 

8.видео


Горещи маркери: Изправени торбички за плодове, производители, доставчици, фабрика, на склад, безплатна проба, марка, произведено в Китай, Китай, цена, ценова листа, оферта, CE, FDA, търговия на едро, купуване, персонализирано, насипно, евтино, отстъпка, ниска Цена, мода, най-ново, качество, усъвършенствано, най-ново продавано, изискано, екологично

Изпратете запитване

Свързани продукти