Устойчива опаковка

Foshan Rijing Technology Packaging Materials Co., Ltd. е създадена през 2003 г. Ние сме ангажирани с производството на чанти по поръчка в продължение на 18 години. Ние сме производител и доставчик, специализиран в производството на устойчиви опаковки. Създадохме отдел за изследвания и разработки през 2013 г. и разполагаме със собствена лаборатория. В отговор на опазването на околната среда, ние сме най-ранният разработчик и производител на рециклируеми и компостируеми опаковки в Китай и сме получили международно авторитетни сертификати за рециклиране и компостиране. 90% от нашите продукти се изнасят в цял свят, включително САЩ, Европа и Австралия. Получихме също BRC сертификати, ISO сертификати и сертификати за компостиране.

Нашата компания се ангажира с устойчиви опаковки за опаковане на кафе, закуски, замразени храни, ежедневни продукти, химически продукти и т.н. Основните продукти включват филмови ролки, торби с плоско дъно, стоящи торби, торби с дръжки, торби за суха дестилация, вакуумни торби и т.н. Повече от тридесет различни структури на материала се използват за различни цели на опаковане. Заводът обхваща площ от над 30 000 квадратни метра и е проектиран и изграден в съответствие с международните фабрични стандарти за постигане на чиста, здравословна и безопасна среда. Годишният производствен капацитет надхвърля 3000 тона, с повече от 150 служители.

Нашите устойчиви опаковки се произвеждат с уникални размери, цветове и форми, за да отговорят на уникалните нужди на вашите продукти. След продажбата ще продължим да проследяваме качествената обратна връзка. Чантата Gusset има устойчивост на топлинно запечатване на дюзата, устойчивост на натиск, устойчивост на падане, не е лесна за счупване и няма изтичане. Може да се използва вместо бутилки. Чантата Gusset с чучур има уникален дизайн, който може ефективно да предотврати спукване. Новият процес на печат подчертава дизайна на шаблона и ефекта на търговската марка. Могат да бъдат проектирани специални търговски марки или модели, за да осигурят добър ефект срещу фалшифицирането. More може да подчертае продукта от първия път, с отличителен ефект на рафт.
Купете Устойчива опаковка от нашата фабрика Rijing Techtronic, която е един от водещите производители и доставчици на Устойчива опаковка в Китай. Нашите продукти имат собствена марка и имат CE и FDA сертификат. Ако искате да получите продукти на ниска цена с най-нови, екологични, можете да едро и на едро. Нашите продукти не само предоставят безплатна проба, но също така предоставят ценови листи и котировки. Ако искам да продавам на едро, каква цена ще ми дадете? Ако вашето количество на едро е голямо, ние можем да ви предоставим евтина цена. Нашите най-нови продавани продукти имат високо качество и правят популярни сред хората, които искат да получат напреднали и модни стоки. ние също имаме на склад продукти, които са персонализирани и изискани. Можете да бъдете сигурни, че ще закупите евтин продукт от нас. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се, че можем да спечелим двойна печалба.